Malatya
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Yalan Kraliçesi Öznur Çalık Temayül'de de Yalan Oldu!


Yalan Kraliçesi Öznur Çalık Temayül'de de Yalan Oldu!
AK Parti'de aday eğilimi için yapılan temayül yoklaması Yeşiltepe Spor Salonunda Başladı.

Aylardır bizim gündeme getirdiğimiz Öznur Çalık'ın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olma girişimleri bir çok kez yalanlanmış ve hatta bizzat kendisi tarafından reddedilmişti. Meşaleye yakın gazetede manşet haberi yaptırdı. Sivrizeka danışmanıyla anketlerden medet umdu. Son olarak temayül salonunda sahte merhabalarla neredeyse sıkmadık el bırakmadı. Bir insan ancak bu kadar kendini küçük düşürebilir. Oscar Wilde'nin o müthiş sözüyle Öznur Hanıma son bay bayı yapalım. "Hırs, başarısızlığın son sığınağıdır. "

TÜM PROJELERİ YALAN OLDUĞU GİBİ KENDİSİ DE YALAN OLDU!

Malatya'ya hızlı tren, yeni havalimanı ve bir çok proje için maksimum 2023 yılında hizmet sözü veren AK Parti eski milletvekili Öznur Çalık'ın başkanlık yolunda ki yalanları da artık kuyruklu yalan halini aldı. Yalanlara o kadar inanıp, inandırıyor ki az kalan çevresine bir şekilde inandırıyor, yada inandırdığını sanıyor. 

İYİ YALAN NASIL SÖYLENİR?

Okuduğum güzel bir makale de Yalan için çok güzel tespitler vardı. Yalan söylerken bu işi iyi bileceksin. Aynı yalanı ısrarla söyleyeceksin. Bağırarak söyleyeceksin. Yalanları peş peşe söyleyeceksin ki dinleyen doğru olup olmadığını düşünmeye vakit bulamadan, öbürü gelsin.

Behçet Kemal Çağlar'ı bir gün yalan konusu ile ilgili bir seminer vermesi için davet ederler. 

Salon tıka basa doludur, İçeri girer, salondaki insanlara bakarak, "Seminere birazdan başlayacağız fakat önce bir şeyi öğrenmem lazım. Tevfik Fikret'in son şiiri olan 'Yalana Övgüyü' kaçınız okudu?"

Salondaki insanların çoğu el kaldırır. Yazar konuşmasına devam eder; "Doğru yere gelmişim, Tevfik Fikret'in öyle bir şiiri yok...!" 

Öznur Hanımın son hamlesi de tıpkı kendisi gibi yalan olmaya mahkum. Kendisine şimdiden emeklilik hayatında yalansız bir ömür diliyoruz. 

GÜRKAN SALONA BAKAN EDASIYLA GİRİŞ YAPTI!

Yaptığı onlarca projeyle Malatyalıların gönlünde taht kuran Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın salona girmesiyle büyük alkış ve tezahurat koptu. Başkan Gürkan'a olan sevgi seli zaten aylar öncesinden belli olan sonucu bir kez daha perçinledi. Aylar önce vurguladığımız gibi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Tekrar Selahattin Gürkan olacak! Aksi bir durum söz konusu dahi olamaz. 

Murat KARAKOÇ 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 7
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!