Malatya
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Meşaleci Sami Er'den Bakan Murat Kurum'a Saygısızlık!


Göreve geldiklerinden bu yana şehrin acil sorunlarını adeta görmezden gelen, beceriksizliğin tavan yaptığı Malatya Büyükşehir Belediyesi, festival etkinliğinde de rezil olmayı başardı. 

Meşaleci Başkan Sami Er’in geçtiğimiz hafta Malatya’ya gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un esnaf ziyareti sırasında video’da izlediğiniz vurdumduymazlık ve bakan’a saygısızlık dikkatlerden kaçmadı. Bakan Kurum’un ikide bir Sami Er’in kolundan tutup konuya ve olaya muhatap olmasını, dikkatini vatandaşın derdine vermesi noktasında uyarsa da nafile.

FESTİVAL’DE YUHLANDI!

Depremden çıkmış ve hala artçı sarsıntılar yaşayan bir şehir olmamız, Gazze’de Müslümanlara yapılan katliam, ülkemizin içerisinden geçtiği enflasyonist ortam gibi bir çok gerekçe varken kayısı festivalinde konser düzenlenmesi en son düşünülmesi gereken bir etkinlik olacak iken, beceriksiz ve vizyonsuz Malatya Büyükşehir Belediyesi, hatalar zincirine halka eklemeye devam ediyor. 

Önceki gün Alişan Konseri’nin ilerleyen bir tarihe ertelendiğini duyuran Malatya Büyükşehir Belediyesi, dün Oğuzhan Koç konserini alışagelmiş Orduzu Pınarbaşı yerine Belediye yanındaki miting alanında gerçekleştirdi. 

Meşaleci Sami Er’in konuşması esnasında gençler tarafından yuhlanması dikkatlerden kaçmadı. Sadece Gazze konusundaki sözleri ve Oğuzhan Koç’a hediye takdimi esnasında alkışlanan Sami Er’e şunu sormak lazım. “Madem Müslümansın madem Gazze’deki kardeşlerimizi düşünüyorsun. Onlar orada canını verirken senin burada konserlerle eğlenmen ne derece doğru? Samimi olmadığın her halin ve her davranışınla belli. “

SOSYAL MEDYA’DAN BOMBARDIMANA UĞRADI!

Sosyal medyada Meşaleci Başkan Sami Er ve Malatya Büyükşehir Belediyesi paylaşımlarına eleştiri yorumları atan vatandaşlar, Kışla Caddesinde esnaflara verdiği sözü tutmamasından tutun, ev konusuna ve "Malatya’yı bu kafayla mı ayağa kaldıracaksınız?" Şeklinde eleştiriler yapması gözlemlendi. 

Eleştirilere Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Naci Bayrakçı’nın da beğeni kondurması dikkatlerden kaçmadı. 

YEREL BASINA KİBARCA 'SİZE İHTİYACIMIZ YOK' MESAJI 

Göreve geldiğinden bu yana yerel basına tüm kaynakları kesen Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve Battalgazi Belediyesi, bu konuda sürekli yapılan ziyaretlerde “İlerleyen süreçte 3 belediye ortak hareket ederek basına destek verilecek” sözü vermesine rağmen Geçtiğimiz hafta hiçbir stk ve kuruma festival daveti yapmayıp, yerel basına "Gelmenize gerek yok! Biz görüntü resim ve yazıp size yollarız. Zahmet etmeyin" minvalinde bir mesaj paylaştılar. Aslında bu mesaj daha önce hiçbir etkinliğine yerel medyanın bilinçli bir şekilde katılmamasına binaen “Onlar gelmiyorsa biz mesaj atalım gelmeyin diyelim en azından biz istemedik gelmelerini” mazeretine yer yapmış oldu. 

Lafta Şehrin tüm kesimini her şeye dahil eden bu vizyonsuz ve beceriksiz yönetim uygulamada aslında hiç kimseye ihtiyaç duymadan “Biz yaptık oldu” mantığıyla hareket edip günü kurtarmaya devam ediyor.  
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 4
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!