Malatya
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Malatya'nın Başarılı İsmini Ankara'da Yalnız Bırakmıyorlar!

Malatya'nın Başarılı İsmini Ankara'da Yalnız Bırakmıyorlar!
Malatya MASKİ Eski Müdürü Mehmet Mert'in Ankara ASKİ Müdür Yardımcılığına gelmesiyle hemşehrileri onu yalnız bırakmıyor.

Malatya Büyükşehir belediyesinde uzun süre çeşitli birimlerinde görev yapan başarılarıyla büyük takdir toplayan Malatya'lı hemşehrimiz Mehmet Mert MASKİ genel müdürü olarak 31 Mart seçimlerinden hemen sonra istifa etmişti.

Ankara Büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş 'in takdir ve tensipleriyle ASKİ genel müdür yardımcılığına atandı.

Hemşehrimizi Malatya'lılar da yalnız bırakmadılar. Ankara Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Kamil Göksu ve yönetimi Mehmet Mert'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade eden Mert teşekkürlerini belirterek Ankara'ya hizmet etmenin verdiği onurla yola devam edeceğini ve hemşehrilerini de yalnız bırakmayacağını söyledi.

MAFED genel başkanı Göksu ise yaptığı açıklamada "hemşehrimiz, başarılı brokratımız Mehmet Mert beyin atanması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.Bizler Malatya'lı olarak her zaman hemşehrimizin yanında duracagimizi ve destek verecegimi belirtmek isterim.Bu atamayı yapan Ankara büyükşehir belediye başkanımız Mansur beye de böyle bir isabetli atamayı gerçekleştirdiği için teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Mehmet Mert Kimdir? 

Çukurova Üniversitesi Mühendislik- Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1989 yılında mezun olan Mert, 1990 yılında Malatya Belediyesinde mühendis olarak göreve başladı. Malatya Belediyesi ve 2014 yılından sonra Malatya Büyükşehir Belediyesinde sırasıyla mühendis, yol ve asfalt şefi, Fen İşleri Müdür yardımcısı, Asfalt ve Yol İşleri Müdürü, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı, Fen İşleri Daire Başkanı, Yol Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı ve son olarak da Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü olarak çeşitli görevlerde bulundu. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) görevinden istifa eden Mehmet MERT, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mansur Yavaş’ın takdir ve tensipleriyle 24 Haziran 2024 yılında Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) bünyesinde Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Mehmet Mert evli ve üç çocuk babasıdır.

Haber: Ramazan Baykara / Ankara 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    malatyali
    28-07-2024 21:44

    ilginç, deprem sonrası suya zam yapan bir maski müdürü, deprem sonrası altyapı sorunlarını 6 ay sonra çözmeye çalışan bir maski müdürü başkentte iş bulmuş. AKP belediyesinden CHP elindeki bir belediye geçmesi gerçekten ilginç. Bir de seçim dönemi Ankara belediyesi ekmek gönderdi su arıtma cihazı personel gönderdi laflarına sami er yok ankaraya ne yapmışki malatyaya yapsın benzeri sözler söylemişti mansur başkanla ilgili. selahattin başkandan ne teşekkür ne de kötüleme duymadım ama akplilerin mansur başkana chp belediyelerine bakış açısı belliyken chp belediyelerinde su sayaçlarını teröristler okuyacak şeklinde propaganda yapılırken akpli birinin chp belediyesinde işe başlaması ilginç ne diyelim hayırlı olsun

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!