Malatya'da Gece Saatlerinde Yine Kan Döküldü!

Yeşilyurt ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 16 yaşındaki bir genç yaralandı. Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Malatya'da Gece Saatlerinde Yine Kan Döküldü!
Haberler'de Abone Ol

MALATYA (MHA) - Malatya'da son dönemlerde artan asayiş vakalarına bir yenisi daha eklendi. Yeşilyurt ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 16 yaşındaki bir genç yaralandı. Olay, gece saatlerinde Yavuz Selim Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.T. ile 16 yaşındaki genç arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine M.T., genci bıçakla yaraladıktan sonra bölgeden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için bölgede çalışma başlatırken olayla ilgili inceleme sürüyor.

Malatyadan

Malatyadan

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.