Malatya
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Malatya Valisini Kim ve Neden Görevden Aldı?


Malatya Valisini Kim ve Neden Görevden Aldı?
Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın apar topar yerinin değiştirilmesini araştırınca şok gerçekle karşılaştık.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kendisine bakanlık tekrar verildiğinde göreve ilk olarak deprem mağduru Malatya’da temaslarda bulunarak start vermişti. 

Malatya’da 16 ayda hiçbir şeyin yapılmadığına kendi gözleriyle şahitlik eden Bakan Kurum, adeta küplere bindi. İddialara göre Malatya Valisi Ersin Yazıcı’ya dönerek “Siz ne yaptınız bu şehirde bunca zaman. Kaç Kentsel dönüşüm projesi başlatıldı?” sorusuna üzerine Vali Yazıcı, '8 Proje' deyince Bakan Kurum iyice köpürerek “Yahu şurada Adıyaman’da bile 2 Bin üzerinde kentsel dönüşüm projesi ilerliyor. Siz bunca zaman bir şey yapmamışsınız” dedi. 

Bu defa yanında bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Meşaleci Sami Er’e dönerek “Siz ne kadar beceriksizsiniz. Bu kadar sürede hiçbir şey yapılmamış bu şehire“ diyerek resmen fırçaladı. Sözde TOKİ'ci olarak pazarlanan Meşaleci Başkan Sami Er'in eski görevlerinde çantacı olduğu ve bol bol imza atan sıradan bir memur olduğu ortaya çıkmış oldu. 

Bu tartışmaların ardından henüz 24 saat geçmemişti ki Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın görev yeri değiştirildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile davalık olan ve Kocaeli’li vatandaşların elinden yaka silkelediği Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Malatya Valiliğine getirildi. 

DARISI MEŞALECİ SAMİ ER’İN VE DİĞERLERİNİN BAŞINA!

31 Mart seçimlerinde siparişle il başkanlığına getirtilen ve henüz 3 aylık il başkanıyken Meşaleci Sami Er’i, İlhan Geçit ve Bayram Taşkın’dan oluşan beceriksizler triosunu Malatya’nın başına bela eden bu amatör zihniyet şehrin kayıp aylarından sorumlu tutulmalı ve görevlerinden derhal alınmalıdır. 

Belediye bir şehri ayağa kaldıracak vizyon, beceri ve uzman ekibe sahip değilse, kimse kusura bakmasın çayınızı kahvenizi söyler, belinizi sıvazlar gönderirler. Dostlar bizi pazarda görsün misali “İyi bir insan ama iyi bir yönetici değil” der sağda solda eleştirmeye devam edersiniz.  

Bakan Kurum’un AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit ve Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı derhal görevden alıp yerine kayyım atamalıdır. Yoksa 4 yıl boyunca bunlar yerinde patinaj çekip Malatya’ya arpa boyu yol aldıramazlar.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 2
    SEVDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Gizem Altan
    19-07-2024 07:48

    Sokak kopekleri yüzünden çocuklar oyun oynayamıyor..diskilari yüzünden hastalıklar yayılıyor...gece sokakta yürümek,gezmek zor..geceleri havlaması yüzünden bebekler,hastalar uyuyamıyor.. sokakta vahşi hayvan istemiyoruz..her gün saldırı oluyor..arabası olmayanlar için hayat daha zor..sokaklar köpeklerden acilen temizlensin..mama lobisinin gazına gelmeyin.. artık yeter...insanlar ve çocuklar sakat kalmasın ölmesin.. korkmasın..

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!