Malatya
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kenan Aydoğan, Yeşilyurt İçin Bomba Projeler Hazırladı


Kenan Aydoğan, Yeşilyurt İçin Bomba Projeler Hazırladı
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Kenan Aydoğan malatyadan.com'a özel açıklamalarda bulundu.

Malatya’da seçimin nabzını tutan tek site olarak yine tüm güncel bilgileri paylaşmaya devam ediyoruz. Malatya Büyükşehir statüsü kazanmadan önce eski belediyelerimizden olan Bostanbaşı Belediye Başkanlığı Yapan Kenan Aydoğan bilindiği üzere AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adaylarından. Kenan Aydoğan malatyadan.com’a özel açıklamalarda bulunarak belediye başkanı olması durumunda yapacağı bazı projeler hakkında bilgilendirme yaptı. 

Kenan Aydoğan, birinci önceliklerinin İmar Planı olduğunu belirterek “Göreve gelmemiz durumunda öncelikle belediyemiz bünyesinde ilçemizdeki tüm binaları inceleyerek Ağır, Orta ve Az hasarlı olanları tespit edip, bunların arazi temininden tutun, yatırım ve yerleşimi konusunda hızlı bir hamle yapacağız. Yeşilyurt’a en az 60 bin konut yapmamız gerekiyor. Bunun maaliyeti aşağı yukarı 6 Milyar Dolara tekabül ediyor. 2 Yıl içerisinde herkesi konutlara yerleştirmeyi planlıyoruz” dedi. 

Yeşilyurt’un su kaynakları bakımından oldukça zengin bir ilçe olduğunu belirten Aydoğan “ Suyumuzun yüzde 70’i baraja akıyor. Minerallerinden faydalanamıyoruz. Su kaynaklarını islah ederek sağlıklı su içme anlamında önemli projelerimiz var. Tekrar insanımızı yaşadığı bölgenin coğrafi koşullarına göre gerek hayvancılık gerekse tarım alanında destekleyerek Yeşilyurt’u üreten ve artı katma değer sağlayan bir ilçeye dönüştüreceğiz. Yaptığımız konutların yanına bungalov evler yaparak yerli ve yabancı turistlere kiralayıp hem turizmi bölgemize çekip hem de maddi girdi sağlayacağız. Türkiye’ye neden Anadolu diyorlar? Çünkü Ana ve Dolu yani ülkemizde her şey dolu yeter ki doğru planlayıp israf etmeden doğru tüketelim. Çiftçilerimize devletin hazine alanlarını paylaştırıp üretimi destekleyen önemli projelerimiz var. Allah nasip eder bu görev bize tevdi edilirse Yeşilyurt’u bırakın Malatya’yı, bölgenin bir numaralı ilçesi yapacağız.” Dedi. 

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Aydoğan son olarak “Sizlerin vasıtasıyla tüm aziz hemşehrilerime saygı ve selamlarımı iletiyorum. Hep birlikte el ele verip bu kara günleri aşacağız. Hemşehrilerimiz kadim toprakların mensubudur. Tüm zorluklara direnip daha iyi bir Malatya ve daha iyi bir Yeşilyurt inşaa edeceğiz.” Dedi. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!