Malatya
26 Nisan, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    38.32
  • EURO
    43.77
  • ALTIN
    4105.0
  • BIST
    9.358
  • BTC
    92349.288$

Fahri Memur Meşale Haberi İçin Tehdit Etti!


Fahri Memur Meşale Haberi İçin Tehdit Etti!
Geçtiğimiz hafta yayınladığımız " Meşale Derneği İçin Terör Örgütü Tanımı " başlıklı haberi mahkeme kararıyla erişim yasağı getiren dernek yöneticisi bununla yetinmeyip tehdit etti.

Meşale Derneği için yaptığımız haber Malatya kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, kapandığını yada isim değiştirdiğini düşündüğümüz dernek hem avukatı tarafından haberi mahkeme kararıyla kaldırttığı gibi hem de zorbalık yapıp tehdit yoluna başvurdular. 

Derneğin Yöneticisi olduğu bilinen ve 28 Şubat sürecinden nemalanıp mağdur rolü oynayan ve bir takım kamu kurum belediyelerinde rant ve çıkar ilişkileriyle servetine servet katan Fahri Memur ismindeki dinsiz imansız şahıs dün 18:00 civarında haber merkezimizi arayıp "Adresinizi verin ulan sizi yaşatmayacağım" şeklinde ölümde tehdit edip hakarette bulundu.. Bu şahıslar için yazılanların ne kadar doğru ve yerinde olduğu bir kez daha tespit edildi. Fahri Memur isimli dinsiz, imansız geçmişte Vuslat TV ve Selam Yayın Grubu İmtiyaz Sahipliği yapmış kaynaklar kesilince dönemin başkanı Hacı Uğur Polat tarafından Yeşilyurt Belediyesi'nde istihdam edilmişti.

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    metin
    09-09-2023 15:11

    BUNLAR KADAR ALLAHSIZ DAHA GELMEDİ DÜNYAYA GEÇMİŞ OLSUN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!