Malatya
07 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Ela Erkoç Deprem Mağduru Esnafı İyice Öfkelendirdi!


Ela Erkoç Deprem Mağduru Esnafı İyice Öfkelendirdi!
Malatya Kışla Caddesinin rezerv alana dahil olmasının ardından 31 Mart seçimlerinde verilen sözlerin tutulmaması sebebiyle esnaflar yol kapatma eylemi yaptı.

Olaya ilişkin henüz ne meşaleci başkan Sami Er, ne adı geçen Milletvekili Abdurrahman Babacan, ne de AK Parti il başkanı tek bir açıklama yapmamışken, AK Parti yöneticisi aklı evvel Ela Erkoç’tan saçma sapan bir açıklama geldi. 

VERİLEN SÖZÜ VE YALANLARI UNUTUP BİRDE AKIL VERİYOR!

Aklı Evvel bu parti yöneticisinin siyasi bilgisi olmadan fevri çıkışları yüzünden başına gelmeyen kalmamasına rağmen hala ders çıkarmaması içine düştüğü ruh halinin yansıması olarak gözlemlendi. Bu aklı evvel geçmiş yıllarda AK Parti Battalgazi Meclis Üyesi iken FETÖ’den yargılanan Yarbay Mehmet Alkan’a sahip çıkarak AK Partiyi karşısına almıştı. Dönemin Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Öznur Çalık ve Hakan Kahtalı’nın devreye girmesiyle tükürdüğünü yalamak zorunda kalmış paylaşımları ve hakkında çıkan haberlerini yalvar yakar sildirmişti. 

31 Mart seçimlerinde henüz adaylar belirlenmediği süreçte eski Milletvekili Öznur Çalık’a çalışarak mevcut belediye başkanı Selahattin Gürkan’ın aleyhine çalışmıştı. Kendi partisinin belediye başkanı ve milletvekili’nin esnafa ne söz verdiğinden bihaber olan bu aklı evvel haddine bakmadan kendisinde söz hakkı bulup öfkeli esnafı daha çok kızdıracak şu paylaşımda bulundu. 

6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Malatyamızın kalbi niteliği taşıyan Kışla Caddesi esnaflarımızın göstermiş olduğu tepki karşısında vatandaşlarımızı sağduyulu olmaya davet ediyorum. Bir an evvel çarşı merkezimizin yapılanması ve ayağa kalkması için geride bekleyen işyeri yıkık ağır ve orta hasarlı esnaflarımızın da haklarının korunması en kısa sürede işyerlerine kavuşturulması için geniş şantiye sahalarına ihtiyaç var. Kışla Caddesi esnafımıza aylar öncesinden yıkım kararı tebliğ edilmiş, kendilerine geçici iş yerleri temin edilmiştir. Gösterilen bu direniş, işyerinin yapılmasını bekleyen binlerce esnaf vatandaşımızın ve çarşısına kavuşmak isteyen Malatya halkının da hakkına girmektir. Devletimiz her zaman tüm imkanlarıyla depremzede vatandaşlarının ve esnafın yanındadır. 

ESNAF’TAN TEPKİ GECİKMEDİ!

Bu talihsiz açıklamayı okuyan bir grup esnaf “Hem söz verip hem sözünde durmamaları yetmiyormuş gibi birde çaylaklara açıklama yaptırmaya ve aklımızla alay etmeye nasıl cesaret edebiliyorlar anlamış değiliz. Bu şahsın partide ki görevi dışında ne vasfı var? AK Parti’nin il başkanı nerede, belediye başkanları nerede, milletvekilleri nerede? Bu kim oluyor da kendi başına milyonluk zararımızla böyle alay edebiliyor. Malatya bu kız çocuklarının aklına mı kaldı. Nerede bu şehrin idarecileri?” dedi. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    BESTAmi
    18-07-2024 09:08

    Enerciiiii eda Babası cemal’in gölgesi altında parlatılmış cam kırığıdır.İşi gücü - aklı fikri yıkmak yıktırmaktır.

  • yorum avatar
    Teklif
    18-07-2024 08:58

    Neden bahsediyorsunuz?Bu kız çocuğu dediğiniz gerekirse bir seferde ikiz üçüz doğurur.Yediği önünde yemediği arkasında.Babasının az hasarlı evini yıktırmak için çok uğraştı beceremeyince kışla caddesine sardı. Uzmanlığı da enerciiii

  • yorum avatar
    Basri Kahveci Kim Ekibi Ne Olsun
    16-07-2024 20:57

    Ela Erkoç Kendini Öznur Çalık zannediyor. Seni milletvekili değil bu şehire kapıcı yapmazlar. En fazla Meclis üyesi olarak elini kaldırır indirirsin?

  • yorum avatar
    MALATYA AK PARTİDEN BÜYÜKTÜR
    16-07-2024 20:45

    Ela Erkoç burnu havada gezinen, gıcık, vasıfsız bir bayan olma ötesinde hiçbir fonksiyonu olmayan birisi. Basri Kahveci ve ekibinden ancak bu tür açıklamalar beklenir. Tuzu kuru olan altında lüks arabayla gezinenleri kâale almıyoruz. Allah'tan milletvekili gösterilmiyor. Yoksa Malatya kendisinin sanırdı zavallı.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!