Malatya
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'dan Şok Sözler!


Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'dan Şok Sözler!
Malatya'nın iki merkez ilçesi olan Battalgazi ve Yeşilyurt, Büyükşehir'in beceriksizlik geleneğine uydu.

31 Mart seçimleri öncesi AK Parti Battalgazi Belediyesinde prestij projelere imza atan görev sürecinin son 2 yılında adeta yıldız gibi parlayan başkan Osman Güder’in göreve devam etmesine kamuoyu ve partililerin bir çoğu kesin gözüyle bakarken Parti içerisindeki kripto yapılanma tarafından müdahale edilip siyasi kariyer uğruna sürekli parti değiştirip sonunda umudunu kesen ve hiç kimsenin aklının ucuna bile gelmeyen Bayram Taşkın’ı monte edilmişti. Bu hamleyi yapan şüphesiz AK Partiyi Malatya’da adeta Baro’ya çeviren beceriksiz il başkanı Namık Gören’den başkası değildi.  

ÖNCE YALAN SÖYLEDİ, SONRA MİRASA KONDU! 

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın göreve gelmesiyle haber merkezimize yapılan ihbarda NetHaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Keskin’in hem Battalgazi hemde Yeşilyurt Belediyelerine kendi ekibini yerleştireceği bu konuda başkanlara baskı yaptığı öne sürülmüştü. Bizde hem Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a hem de olayın bir diğer muhatabı Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit’e bunu sorduk. İki başkan da bu olayı yalanlayarak doğru olmadığını söylemişti. Üzerinde henüz bir gün bile geçmeden Ahmet Keskin’in küçük kardeşi Süleyman Keskin’in Battalgazi Belediyesi Basın Müdürü olduğunu, bir diğer elemanları olan Mehmet Yeler’in Yeşilyurt Belediyesi Basın Müdürlüğüne getirildiğini gördük. Bu durumda iki başkanda yalan söylemiş oldu. Basını kandırmak kamuoyunu kandırmakla eşdeğerdir ki, biz her yazdığımızla kamuoyunu aydınlatıyoruz. Bu tavırlarından dolayı her iki başkanı da kınıyoruz.  

Göreve gelmesinin üzerinden 4 ay geçmesine rağmen hiç bir icraat yapmayan günü kurtarma ve umut aşılamaktan geri kalmayan Bayram Taşkın, önceki başkan Osman Güder’in mirasını yemeye başladı. Battalgazi Kırkgöz Tesislerinde bir çok insanın özellikle bu sıcak yaz günlerinde bir çok aktivite yapması için etkileşim oluşturmak yerine sadece düğün etkinlikleri için reklamlarını yaptırması vizyonsuzluğunu ortaya çıkardı. Oysa ki konferanslar, etkinlikler yapılsa bu alanın reklamını daha iyi yapmış olacaktı. Yine Osman Başkan’ın döneminde muazzam kâr yapan ve artık belediyeye kambur olmaktan çıkan, kendi personel maaşlarını kendi bünyesinde ödeyen MORMAŞ’ın hiç bir reklama ihtiyacı yokken sırf basına sus payı verebilme adına reklamlar dağıtılması acizlik olarak yorumlandı.  

BENDEN 2 SENE BİR ŞEY BEKLEMEYİN! 

Geçtiğimiz günlerde Battalgazi’de bir kaç muhtar ile durum değerlendirmesi yaparken şok bir gerçekle daha karşılaştık. Bir kıymetli muhtarımız Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın mahallelerini ziyareti esnasında kendisine sorunları bildirdiği esnada başkan Taşkın’ın kendisine “Muhtarım benden 2 sene bir şey beklemeyin” demesi üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen mahalle muhtarı “Bir yaşıma daha girdim. Bir belediye başkanı nasıl böyle bir söz sarf edebiliyor aklım almıyor. Zaten 5 ay geçti. 2 Senede bekleyelim diğer seçimde de  6 ay gidecek toplamda 3 yıl gitti. 2 senede bu başkan ne hizmet yapacak bilemiyorum. Bu dönem bana öyle geliyor ki AK Parti il başkanı Namık Gören tarafından kazıklandık” dedi. 

Aynı durum Yeşilyurt İlçesi içinde geçerli. Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit’in de benzer bir gezi esnasında “Benden 3 yıl bir şey beklemeyin. Ancak toparlayabilirim” dediği iddia edildi.  

Takdiri kamuoyunun vicdanına ve Malatya’yı yönetenlerin ferasetine bırakıyoruz.  

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Bekir
    28-07-2024 18:07

    Malatya kamuoyuna birazcık boyalı bayram ı anlatayımBu zattan ailesi bile hazzetmiyorKardeşleri bacıları yeğenleri kuzenleri hiçbiri muhattap olmuyor selam bile vermiyorlarKöyü çamurlu dan bile bir oy çıkmadı inanmayan çamurlu eşrafına sorsun bir Allah'ın kulu bunu sevmez kendini beğenmiş egolu çok hasud biriymiş ilçe başkanlığından kovuldu milletvekili adaylığından kovuldu Numan Kurtulmuş a ağladığı söyleniyor onunla bağlamış belediye adaylığını ki zaten millet şahsa değil partiye oy verdiği için seçildiMalatya nın 5 yılına yazık olduBayram saçını boyalar Seda hanımın kardeşlerini yeğenlerini belediyeye doldurdu böyle devam eder buna oyy verenler düşünsün

  • yorum avatar
    Hakkı
    27-07-2024 12:32

    Tüm akrabalarını işe aldı, belediyenin borcu yok başkan yardımcısının. eşi belediye çalışıyor belediyede tas kayıp ye kürküm ye

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!