Malatya
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Ali Beytur Rektör Ahmet Kızılay'ı Bile Takmamış!

Ali Beytur Rektör Ahmet Kızılay'ı Bile Takmamış!
İnönü Üniversitesi Rektörlük Seçimi yaklaştıkça heyecan ve andrenalin devam ediyor.

Prof. Dr. Ali Beytur’un yarım puanla 125 öğrenciyi bıraktığı haberimizin ardından olayın yankıları artarak devam etti.

Haber merkezimize gelen ihbarda 59.5 geçme notu ile kalınmayacağını, İngilizce tıpta sınıfın yarısının kaldığını yine Türkçe Tıpta sınıfın %45’inin kaldığı iddia edildi. 

59 ve 58 ortalama yapan konteynerlerde depremzede olarak çok zor şartlarda yaşayan yine de günde 12 saat çalışan öğrenciler ellerinden gelen bütün gayreti göstermelerine rağmen bile finalde ve bütünlemede o kadar zora sokuldular ki Tıp fakültelerine göre yüksek not almalarına rağmen sınıfı geçemediler. 
Bu durumları Rektör Ahmet Kızılay’a iletmelerinin ardından Kızılay’ın anlayış göstermesine rağmen Dekan Ali Beytur bütün taleplere set çekerek bu öğrencilerin deprem geçirmiş olmalarını göz ardı ederek ve anlayışsız bir tavır sergileyerek ne yaparsanız yapın yardımcı olmayacağım tavrından vazgeçmedi.
Hatta bu öğrencileri 2022-23 öğretim sezonunda yaşanan deprem nedeniyle hükümetin aldığı karar ile öğretimin ve sınavların online yapılması sonucu emek vermeden geçmekle suçlayarak bu yıl bunun acısını çıkardıklarını ima ettiği gelen iddialar arasında. 

Ayrıca sınıfı geçme umudu kalmadığından sınava bile girmeyenleri değerlendirmeye dahil etmeyerek sınav sonuçları üzerinde manipülasyon yaparak geçme yüzdelerini yüksek çıkararak Rektör Ahmet Kızılay’ı da yanıltmaktan çekinmediği vurgulandı. 

HER TAŞIN ALTINDAN ÇIKIYOR!

SSK Döneminde Prof. Dr. İlhan Geçit'in başhekimi olduğu süreçte Ali Beytur satın alma komisyon başkanı görevinde iken bir medikal firmasının alış verişinde bir takım akçeli işlerin dönmesi üzerine Başhekim İlhan Geçit'in devreye girerek rica edip olayın üzerini örttükleri ayrıca haber merkezimize gelen ihbarlar arasında yer alıyor. 

Aldığımız kulis bilgilerine göre Meşalecilerin adamı ve Rektör Kızılay'ın en çok istediği isim olan Nusret Akpolat'ın yarışta önde olduğu iddia ediliyor. 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 5
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Selale bahane hırsızlık sahane
    30-07-2024 07:33

    Ahmet Kizilay dan sonra gelecek en uygun aday Nusret akpolattir. Çünkü Kızılay in yaptığı her usulsüzlügu, yolsuzluğu ve hırsızlığı ancak o kapatabilir. çoğu yolsuzluğu beraber yaptılar zaten. Nusret hoca patolojiyi bile doğru düzgün yönetemezken üniversiteyi nasılsın yönetecek. Kızılay in verdiği zararın 10 katina hazır olun. Şimdiden şelaleci hırsızlar (makam, mevki,lojman,ihale,çift maaş hirsizlari) el ovusturuyor. Nusret hoca nin cogu akrabasi universiteye girmisti zaten. Eh kalan akrabalarını da rektör olunca alir. Malatya da Başarı tesadüf degil genetik. Ahmet kizilay in sağ kolu olup, 8 yıldır rektör yardımcısı Nusret Akpolat.Univetsitedeki bu düşüşün baş mimarıdır. Nasılsın bu insan Rektör adayı olabiliyor. Pes doğrusu.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!