Malatya
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

AK Parti Battalgazi'de Osman Güder ile Devam!

AK Parti Battalgazi'de Osman Güder ile Devam!
Malatya'da Seçimin nabzını tutan tek haber sitesi olarak yine yükselen heyecanı dindirmeye yönelik kulis bilgilerini ve kesinleşmeye yakın olan isimleri tek tek açıklamaya devam ediyoruz.

Seçim atmosferine doğru zaman hızla tükenirken aday adayları ve partilerin sabırsız bekleyişi devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın artık çok anormal bir durum olmadıkça adının Çarşamba günü AK Parti’nin grup toplantısında açıklanmasını bekliyoruz. 

BATTALGAZİ OSMAN GÜDER İLE DEVAM!

Selahattin Gürkan Başkan’ın Battalgazi’de oldukça hatırı sayılır işlerinin olduğunu söylemek hakkaniyetli bir yaklaşım olur. Osman Başkan’da aldığı emaneti o kadar güzel işledi ki, vatandaşların yaşanabilir bir Battalgazi hayali gerçek oldu. Yeşillendirme konusunda Yeşilyurt ile yarışan bir konuma gelen Battalgazi ilçesi, tarihi, kültürel zenginlikleri ve Anadolu’nun ilk şehir devleti olan Arslantepe Höyüğü’nü bünyesinde barındırmasıyla yeni dönemde adeta turist akınına uğrayacak potansiyele sahip. Bu özel ilçemizde gecesini gündüzüne katan ve sürekli imza projelere imza atan Osman Güder başkan hem teşkilat tarafından sevilen bir isim, hem de vatandaşların sevgisini kazandı. Özellikle de eğitim alanında son derece titiz olan ve öğrencilerle başkan – vatandaş ilişkisinden öte bir ağabey, baba ilişkisi kurmasıyla gönülleri feth etti. Malatya’da eğer parti teşkilatıyla uyumsuz yada sorunlar yaşıyorsunuz bir daha seçilmeniz çok zor. Fakat Osman Başkan partinin her kademesiyle gayet güzel ilişkiler kurması ve bu ilişkileri rayında götürmesiyle tekrar aday olma kriterlerinin en önemlisini cebine koymuş oldu. Yaptığı hizmetler, projeler ve depremin ardından gösterdiği performans ile puan kazanmayı başardı. Hatta geçtiğimiz günlerde MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Osman başkan için şu önemli tespiti yapmıştı. 

BELEDİYECİLİK ALGISINI DEĞİŞTİRMİŞ!

“Sayın başkanımızın çalışmalarını gezerken bizler belediyeciliği sadece kaldırım ve yol yapmadan münhasır olduğunu sanıyorduk. Bugün burada bir reklam belediyeciliğiyle değil, yatırım belediyeciliğiyle karşı karşıyayız. Kıymetli başkanıma bu algıyı değiştirdiğiniz, Cumhur İttifakı’nın doğasına uygun bir şekilde, Malatya’nın depremlerin izinden kurtulması noktasında bu yapmış olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı şahsım ve teşkilatımız adına şükranlarımı sunuyorum. Belediyecilik anlayışında tüm algılar tamamen değişmiş. Sosyal belediyecilik, turizm belediyeciliği, yatırım belediyeciliği anlayışında ciddi bir belediyecilik yapısıyla karşı karşıyayız. Bir yere talip olmak ayrı, layık olmak ayrı. Bulunduğunuz makamın görevini tamamıyla, layıkıyla yerine getirdiğiniz için şahsım adına ayrıca siz başkanıma şükranlarımı sunuyorum. ”

BATTALGAZİ İÇİN HAYALLERİM BİTMEDİ!

Malatya Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere bir çok belediye ile gayet uyumlu bir çalışma yürüten Osman Başkan’a tekrar görev verilmemesi haksızlık olurdu. “Battalgazi için hayallerim henüz bitmedi. İlçemizin özellikle de Çevreyolu altı bölgesi başta olmak üzere kentsel dönüşüm alanında bir çok hizmetin ivedi bir şekilde yapılması gerekiyor” şeklinde düşüncesini belirten Başkan Güder, büyük bir aksilik olmadığı sürece Mart 2024 seçimlerinde tekrar AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı gösterilecek. Cumhur ittifakının tek adayı olarak seçime girmesine kesin gözüyle bakılıyor. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 4
    SEVDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!