© Malatya Haber

Selahattin Gürkan Malatya'da Yıllarca Unutulmayacak!

Malatya'dan bir Selahattin Gürkan geldi geçti!

Battalgazi Belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi süreçlerinde Malatya’nın en deneyimli ve uzun süre görev yapan belediye başkanlık ünvanını elinde bulunduran Selahattin Gürkan, tıpkı Mehmet Yaşar Çerçi ve Münir Erkal gibi memlekette hatırı sayılır bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı. Kimse ne hırsızlığını ne yolsuzluğunu hiçbir yanlış işini görmedi. 

Başkan Gürkan’ı kimler sevmedi?

Malatya’da rantını koşturanlar, betoncular, müteahhitlerin bazıları, şehre çökemeyen milletvekilleri, şelale örgütü, fetöcüler ve bazı çeteden bozma trol ve tetikçiler. 

Defalarca uyarmamıza rağmen sırf iftira ve algı oluşturmamaları için başkan yine de alttan aldı. Malatya’da uğradığı bir takım sosyal medya saldırıları ve temayülde rakip adayın trollerinin Oda TV’ye yaptırdığı algı oyunlarını kimse unutmadı. 

Medya grubumuza gelen tehdit telefonlarını tek tek savcılığa verdik. Başkan Gürkan’ın kalmasının memlekete hayırlı olacağını çoğunluk gibi bizlerde düşündük fakat bu gerçekler bazılarının hoşuna gitmedi. Ne şelalesi kaldı, ne fetösü, ne uğursuzu ne çetesi, hepsi birden üzerimize geldi. Bunlardan bizzat Başkan Gürkan’ın bilgisi var. Biz hiçbir zaman partizanlık yapmadık. Kişiye ve memlekete olan faydasına, zararına göre haberler yaptık. Başarımızı hazmedemeyen trol ve tetikçiler nemalandıkları kurum yada kişilerin avukatlığına soyundu. Malatya kamuoyu artık gerçek gazetecilik ve haberlerle tanıştı. Sizin gibi paçavralara prim vermez.  

Malatyadan.com olarak bu saatten sonra Selahattin başkanımıza tüm emekleri için teşekkür eder, sağlıklı ve hayırlı ömürler dileriz.

Yeni gösterilen Aday Sami Er içinde İl Özel İdaresinde Genel Sekreterlik yaptığı dönemde başarılı işlerini sürekli yazdık. Kendisi için şuan bir olumsuzluk yok. Şayet şelale örgütüne mensupluğu iddiaları yada belediyede oluşturacağı ekibin bu gruba yakınlığını görürsek bunları da kamuoyuna tek tek deşifre etmeye devam edeceğiz. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER