© Malatya Haber

Selahattin Gürkan Ağzına Geleni Saydı!

Herkes Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın nasıl bir hamle yapacağını merak ederken, Gürkan adeta ateş püskürdü.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tekrar aday gösterilmediği için adeta ateş püskürdü.

Ankara siyasetini ve kulisleri iyi analiz eden meslek büyüğümüz Ramazan Baykara'ya verdiği demeçte kendisine büyük haksızlık yapıldığını belirterek "Mevcut milletvekilleri adeta şehrimiz için yapmış olduğumuz hizmetleri görmemezlikten gelerek şahsımla ilgili mesnetsiz, haksız yere yalan ve iftiralarla benim adaylığımı engellediler. Adeta ağız birliği içinde hareket ettiler. Özellikle eski vekil Öznur Çalık her türlü yalanla, alavere ve seviyesiz bir şekilde tüm kötü hünerlerini ortaya koyarak bu şehre ve aziz milletimize en büyük ihaneti yapmıştır. Yaptığımız icraatları Sayın Cumhurbaşkanımız bizzat takdir etmişti. Ama milletvekilleri bunları çekmediler" dedi.

Herhangi bir parti ile görüşmediğini, fakat "Binlerce hemşehrilerimizin arayarak bağımsız yada herhangi güçlü bir parti de aday olmamı söylüyorlar, ciddi teklifler alıyorum ama benim direk hiç bir parti liderleri ile temasım olmadı yada bağımsız aday olmamı isteyenlere de an itibariyle vermiş olduğum bir cevabım da olmadı. Olayları ve gelişmeleri takip ediyorum adaylık için verilmiş bir kararım yoktur. Çocuklarıma ve torunlarimla hasret gideriyorum an itibariyle " diyen Gürkan adaylık sürecinde yaşananları Hz. Musa'nin çölde dolaşan Yahudilerin her isteğini yerine getiren, bıldırcın eti isteyen Yahudilerin kissasindan bahsederek "Bunlar nankör ve değer bilmezler, yapılan çalışmalar şehri yirmi kat ileriye taşımış pandemi ve depremlere rağmen icraatlarımiza gözlerini kör ettiler" diyerek sitemini de belirtti.

Malatya'yı zor günlerin beklediğini, Sami Er'in karşılamada ki huzursuzluk ve tepkininde salonun ve karşılama programında ki azlığına da dikkat çekti.

Yeni aday Sami Er beyi arayıp tebrik ettiğini ve başarılar dilediğini de söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER