© Malatya Haber

Rektör Recep Bentli'den Akraba Neşe Karakaş'a Özel Kıyak!

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nden yeni bir skandal daha... Hemşireyi Dekan Yardımcısı yapıp maaşa bağladılar!

Günümüzde Ehliyet ve Liyakat’ın son yıllarda adeta anlamını yitiren, içi boş kavramlara dönüştüğüne yüzlerce hatta binlerce örnekle karşılaşıyoruz.

Eskiden bir üst göreve gelmek için istenilen diploma, eğitim yada statüye şimdilerde hiç gerek kalmadı. Yanlış okumadınız her göreve gelebilirsiniz! Şayet usulsüzlüklere ve haksızlığa karşı hassas değilseniz.
Bu girizgahın ardından Cemaat ve tarikatlardan adeta Vakıf Üniversitesine dönen İnönü Üniversitesi ve sakat doğan Turgut Özal Üniversitesi’nde yine akıl ermez işleri kamuoyuna paylaşmaya devam ediyoruz.

HEMŞİRE'Yİ DEKAN YARDIMCISI YAPTI!

Hacettepe Üniversitesi hemşirelik fakültesi mezunu olan Neşe Karakaş Tıp Fakültesinde Dekan Yardımcısı yapılarak döner sermayeden 26 Bin tutarında maaş’a bağlandı. Buna kıyak, torpil yada usulsüzlük ne derseniz artık, Profesörlüğü dahi tartışmaya açılan Rektör Recep Bentli tarafından yapıldı. Çünkü Neşe Karakaş Rektör Recep Bentli’nin kaynının eşi.
Mevzuat gereği Hekim kökenli olmayan kimselerin hiçbir üniversite'nin Tıp fakültesinde yönetici olmadığı bir ortamda hemşire birinin dekan yardımcılığına atanması Malatya’dan başka bir yerde olmaz herhalde.

KARAKAŞ "BEN YASAL OLMAYAN BİR ŞEY YAPMADIM"

Konuyla ilgili olarak kendisine ulaşarak bilgi vermemiz ve olay hakkında düşüncelerini sormamız üzerine Öğretim Üyesi Neşe Karakaş " Rektör Recep Bentli ile akrabalığımın olduğu doğrudur. Fakat usulsüz bir iş yapılmamıştır. Benim alnım ak başım dik yazabilirsiniz" dedi.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER