© Malatya Haber

Malatyalı Arzu Erdem Milletvekili seçildi

MHP'nin en sıra dışı ülkücüsü Arzu Erdem, İstanbul 3. Bölge 4.sıradan milletvekili seçildi. Aslen Malatyalı bir aileden gelen Arzu Erdem, bakın nasıl biri?\r\n

MHP'nin en sıra dışı ülkücüsü Arzu Erdem, İstanbul 3. Bölge 4.sıradan milletvekili seçildi. Aslen Malatyalı bir aileden gelen Arzu Erdem, bakın nasıl biri? "Çocukluktan beri gönlümde siyaset yatar"diyen Arzu Erdem, MHP'den neden aday olduğunu şöyle anlattı;

"DEVLET BEY'İN BEYEFENDİ KİŞİLİĞİNİN PAYI VAR"

"2005’te bu dileğimi hayata geçirmeye karar verdim. Ama hangi partiden? AKP’nin en şaşaalı günleriydi. Fakat büyük zaafları olduğunu gördüm partinin. Kişi çıkarlarını gözetmediğini, verdiği sözlerin altının boş olduğunu anladım. CHP ilgilenmediğim bir parti zaten. MHP’ye yakınlaştım çünkü yurt dışında yaşamış ve yetişmiş bir insan olarak hep ikinci sınıf vatandaş muamelesi gördüm. Türkiye’de ülkesini ve bayrağını seven birinci sınıf vatandaş olarak siyaset yapılacak yer MHP’ydi. Devlet (Bahçeli) Bey’in beyefendi kişiliğinin de payı var seçimimde."

ARZU ERDEM KİMDİR?

Aslen Malatyalı bir aileden gelme Arzu Erdem 1970 tarihinde Almanya’da doğmuştur. İlk ve orta öğretimini Almanya’da tamamlamıştır. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Eğitimi Bölümü’nü tamamladıktan sonra aynı bölümde Yüksek Lisans derslerini tamamlamıştır ve tez aşamasında Yüksek Lisans öğrencisidir. Pedogojik formasyon belgesine sahiptir. Üniversite öğrenciliği döneminde 1990 itibariyle İstanbul Barosu Başkanı Turgut Kozan’ın 4 yıl yeminli tercümanlığını ve son iki yıl İstanbul Barosu Müdür Yardımcılığı yapan Arzu Erdem,1995 yılı itibariyle de otomotiv alanında aile şirketi olarak faaliyet gösteren Kar Otomativ’in çeşitli markalar üzerine yetkili satış ve servis şubelerinde üst düzey yöneticilik yapmıştır. 2007 yılında 23. Dönem 19.sıradan MHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı olan Erdem, 2011 yılında ise 24. Dönem’de 8.sıradan MHP Milletvekili Adayı olmuştur. Alevi Dernekleri Federasyonu’nda MHP vizyon ve misyonuna ilişkin çalışmalar yapmaktadır. 2009 yılında KİMSED (Kimsesiz Çocuklar Derneği)’nin kurucu başkanlığını yapmıştır ve bu alanda çalışmalarda bulunmuştur.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER