© Malatya Haber

Malatya'da Bankamatik Personel Operasyonunda Yeni Gelişme!

Malatya'nın gündemi, belediyelere doldurulan ve işe gitmeden maaş alan Bankamatik personeli operasyonu!

Malatya şu sıralar geçmiş belediye başkanları döneminde belediyelere usulsüz bir şekilde yerleştirilen ve işe gitmeden Bankamatik kartıyla maaşını alıp yiyen haramzadeleri konuşuyor. 

Geçtiğimiz günlerde Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin sadece bir birimi olan Kültür ve Sosyal işler daire başkanlığında 13 Bankamatik çalışanının tespit edildiği bülteninin üzerine yaptığımız haberin ardından kamuoyunda ciddi tepkiler gelmiş, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyeleri başta olmak üzere tüm belediyelerde bu incelemelerin yapılması kamuoyundan talep edildi. 

AK PARTİ İL BAŞKANI NAMIK GÖREN; HEPSİNİ İŞTEN ATIN!

31 Mart seçimlerinin ardından Belediyelerin içinde bulunduğu borç batağı ve geleceğe yönelik kaygılandıran parasızlığı masaya yatıran Belediye Başkanları, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile bir toplantıda bir araya geldi. İl Başkanı Gören, seçim sürecinde Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyelerine alındığı iddia edilen binlerce personel için “Hepsini tespit edip kapının önüne koyun” dediği iddia edildi. 

Bu kararı düşünecekleri belirtilen belediye başkanlarının, tepki almamak adına pek sıcak bakmadığı yine aldığımız kulis bilgileri arasında.   

“TEK TEK İSİM AÇIKLAYIN” BASKISI!

Haber merkezimize çok sayıda yorum yapan duyarlı vatandaş Bankamatik personelleri operasyonunun genişletilerek tüm belediyeler için yapılması gerektiğini belirten yorumlar yapmaları dikkatlerden kaçmadı. Özellikle bu haramzadelerin isimlerin tek tek afişe edilerek kamuoyu önünde rezil edilmesini talep eden vatandaşlar, aldıkları tüm tüyü bitmemiş yetimin hakkını faiziyle geri ödemelerini istedi. 

BATTALGAZİ VE YEŞİLYURT BELEDİYELERİ NEDEN SESSİZ?

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde sadece bir birimde yapılan bu operasyonun diğer birimlere de yapılacağı kamuoyunda takdir kazanırken, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyelerinin neden böyle bir tasarruf içerisinde olmadıkları kafalarda soru işareti oluşturdu. 

Personel maaşını dahi ödemekte zorlanan belediyelerin bir an önce radikal kararlar alarak dost, ahbap ve partizan mantığıyla doldurulan fazlalığı kapının önüne koyması kamuoyunun ortak beklentisi durumunda. 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER