© Malatya Haber

Malatya AK Parti İlçe Aday Adayları İsyan Etti!

 AK Parti Malatya İlçe Belediye Başkan Aday Adayları yapılan usulsüzlükler ve demokratik olmayan aday belirleme kriterlerine sonunda isyan etti. 

Neredeyse 2 haftadır 8-10 ilçe’den haber merkezimize ulaşan AK Parti İlçe Belediye Başkan Aday Adaylarının isyanı oldukça haklı. AK Parti il yönetiminden ve il başkanından bir açıklama beklediklerini kaydeden Aday adayları “Bize başvuru yapın dendi, yaptık!, Görevli varsa istifa etsin dendi, Temayül dendi, anket dendi, ne denildiyse hepsini yaptık. Rahmetli hemşehrimiz Kemal Sunal’ın Tosun Paşa filminde dediği gibi bir tek gözümüzden ateş çıkaramadık. Ama bakıyoruz tepeden indirme adayların adı listede. Allahtan korkun biraz. Neden insanların umutlarıyla oynuyorsunuz. İnsanlar daha önceden bu entrikaları bildiği için görüldüğü üzere bu seçimde aday aday sayısı oldukça azalmıştı. Bu gidişat devam ederse inanın bir diğer seçime bununda yarısı girer. Madem bu işler böyle İl Başkanı Namık Gören ve Tepeden indirilen Sami Er’in direktifleriyle şekilleniyor, o halde adaylık paramızı iade etsinler bizde bağımsız aday olalım” şeklinde sitemde bulunmaları dikkat çekti.

AK Parti’nin süreci iyi yönetemediği, son olarak geçtiğimiz günlerde tepki çeken ilçe adayları listesi, Çiçeği burnunda il başkanı Namık Gören’in ilk kongreye kadar zaman biçilmesi ve görevden alınmasına kesin gözüyle bakılmasına yol açtı. 

Önceki il başkanı İhsan Koca gibi telefon ulaşılamama, mesajlara dönmeme hastalığına yakalanan Namık Başkan’a şifalar diliyor, tepkileri dikkate almasını rica ediyoruz. 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER