© Malatya Haber

AK Parti İl Başkanı Gören'den Talihsiz Açıklama!

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er için düzenlenen tanıtım ve buluşma organizasyonuna damga vuran ve tepki çeken açıklama AK Parti İl Başkanı Namık Gören'den geldi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, AK Parti belediyesi olarak Mehmet Yaşar Çerçi'den bu yana Malatya'yı yönetmelerine rağmen eski yönetimleri aşağlayıcı ve sahte belediyecilik yaptıklarını ima eder gibi asıl gerçek belediyeciliği şimdi yapacağız şeklinde talihsiz bir açıklamaya imza attı. 

AK Parti il başkanı Gören; Milletin Cumhur İttifakına teveccüh gösterdiğini belirten ve 17 kez seçime gittiklerini hatırlatan AK Parti İl Başkanı Namık Gören, "Sayın Selahattin Gürkan’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Sami Er bizim yol arkadaşımız. Hedefimiz şehrimizin imarını ve ekonomisini kalkındırmaktır. Hedefimiz şehrimizi gerçek belediyecilikle buluşturmaktır. Seçimi sandıktan önce gönüllerde kazandırmaya talibiz.” derken Er’in öz geçmişinden bahsetti.

'GERÇEK BELEDİYECİLİK' SLOGANI ACEMİCE!

Sami Er'in aday gösterilmesiyle hangi ileri zekalı böyle bir slogan düşünmüşse alay konusu oldu. Sanki başka partinin belediyesini alacakmış gibi hazırlanan acemi slogan'ı AK Parti il başkanının diline dolaması eleştirilen bir konu olarak dikkatlerden kaçmadı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER